fotoshoot met liefde verzorgd

Newborn fotografie

Jullie kindje is geboren, deze eerste dagen van zijn of haar leven wil je natuurlijk op z’n mooist laten vastleggen. Van tevoren bespreken we bij welke foto’s jullie het beste gevoel hebben. Heb je nog geen idee, geen probleem ik denk graag met jullie mee.

Studio fotografie

Bijzondere momenten, of zomaar een portret worden met passie en creativiteit vastgelegd in mijn fotostudio. Portretten moeten “puur” zijn! Ik probeer altijd het maximale uit een foto te halen. Geweldig om te hebben van je kinderen maar misschien nog leuker van het hele gezin!  

Zwangerschapsfotoshoot

Een mooie spontane fotoshoot bij jou thuis, op locatie of in de studio. Wellicht heb je al poses of foto’s in gedachten die je heel mooi vindt? Dit kunnen we samen doornemen. Hebben jullie al kinderen? Leuk om ze hierbij te betrekken. Je ziet ze vaak al zo trots zijn op hun toekomstige broertje of zusje.

Newborn-shoot

Een newborn-shoot kun je het beste inplannen in de eerste twee weken. Omdat een newborn-shoot lastig vooruit te plannen is kun je het beste de uitgerekende datum doorgeven. Wanneer het kindje is geboren kunnen we samen afspreken wat het beste uit komt. Als alles goed gaat plannen we de shoot zo snel mogelijk in.

Wil je graag een shoot op locatie, lekker bij jullie thuis in een vertrouwde omgeving, dan is dat mogelijk. Ik ben in de gelegenheid verschillende attributen mee te nemen zoals: een lekker zacht kleed, een beanbag (groot kussen waar het kindje op kan liggen) en verschillende doeken. Daarnaast neem ik een klein kacheltje mee om de ruimte snel aangenaam te kunnen verwarmen. Foto’s van een newborn-shoot kunnen kunnen natuurlijk ook prima gebruikt worden voor een mooi geboortekaartje.

Shoot op locatie

Foto’s vastleggen op een spontane en ongedwongen manier. Dit is goed mogelijk op een mooie buitenlocatie. We kunnen samen een geschikte locatie uitzoeken en bezoeken om te fotograferen. Bij jonge kinderen kun je ze lekker laten spelen en op deze manier krijg je leuke spontane foto’s.

Bedrijfsfotografie

Je bedrijf of organisatie in de schijnwerpers zetten? Een goed idee! Door gebruik te maken van professionele foto’s op je website en/of social media geef je mensen een goede indruk van wie je bent, wat je doet en waar je voor staat. Met mijn foto’s probeer ik een mooi accent op jullie bedrijfsidentiteit te leggen.