Benieuwd naar het proces van jullie unieke geboortekaartje?

Bij het creëren van jullie perfecte geboortekaartje hoort een persoonlijk proces, verdeeld in drie eenvoudige stappen. Zo weten jullie precies wat te verwachten! Heb je nog andere vragen? Aarzel dan niet om ons een berichtje te sturen. We staan klaar om samen met jullie een uniek kaartje te ontwerpen dat past bij jullie speciale moment!

Geboortekaartje met een beer
Geboortekaart in stansvorm
Geboortekaart met kraamfeest uitnodiging

Ik stel me graag even kort voor. Ik ben Louise, 33 jaar en samenwonend met mijn gezin in de Achterhoek. Inmiddels ontwerp ik al meer dan 10 jaar geboortekaartjes op maat. In mijn vrije tijd wandel ik graag in de natuur, speel een potje tennis, kook ik met liefde en ga er graag op uit met mijn gezin. 

1.persoonlijk contact

Niets zo speciaal als de geboorte van je kind. Om het perfecte geboortekaartje te creëren, vind ik persoonlijk contact belangrijk. Tijdens een telefonisch gesprek nemen we uitgebreid de tijd om jullie wensen te bespreken. Ik geef graag advies en luister naar jullie ideeën. Als het klikt, zetten we samen de volgende stappen.

2. Diverse geboortekaart ontwerpen

Na het bespreken van jullie wensen, ontvangen jullie binnen 2-3 weken de eerste digitale ontwerpen. Zit jullie droomkaartje er al tussen? Dan wachten we vol spanning op de grote dag! Iets aanpassen? Geen zorgen, we gaan door tot het helemaal naar wens is. De gekozen enveloppen en proefdruk worden thuis bezorgd.

3. De baby is geboren

Hoera, jullie baby is geboren! Ik ontvang graag digitaal de geboortegegevens. Na verwerking stuur ik de kaart eenmalig digitaal ter controle. Akkoord? Dan gaat de kaart snel naar de drukker! Binnen 24-72 uur worden de geboortekaarten met Track & Trace door PostNL bij jullie thuis afgeleverd.

Wij zetten graag dat extra stapje om het een unieke en persoonlijke touch te geven. Laat je inspireren door onze diverse stijlen en unieke druktechnieken in reeds gemaakte geboortekaarten. Ontdek alle mogelijkheden op onze inspiratiepagina.

Geverifieerd door ExactMetrics