Nieuwsgierig naar hoe het maken van jullie unieke geboortekaartje in zijn werk gaat?

Bij het ontwerpen van jullie gepersonaliseerde geboortekaart staan wij voor een soepel en betrokken proces. We hebben het in drie heldere stappen verdeeld, zodat jullie precies weten wat jullie kunnen verwachten. 

Natuurlijk begrijpen we dat persoonlijk contact soms de voorkeur heeft, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je meer uitleg nodig hebt!

Geboortekaart ontwerp

"Even Voorstellen: Louise Wessels, ontwerper van Geboortekaarten"

En ook vrouw van, trots mama van zowel een zoon als een dochter. Met meer dan 10 jaar ervaring in het ontwerpen van geboortepost, werk ik met passie om jullie geboortekaartje een persoonlijk karakter te geven. Tijdens het ontwerpproces leer ik jullie graag beter kennen, maar als jullie vragen hebben, aarzel dan niet om mij alles te vragen wat jullie willen weten.

1. persoonlijk gesprek

Niets zo speciaal als de geboorte van je kind. Om het geboortekaartje te ontwerpen dat helemaal voldoet aan jullie wensen, gaat mijn voorkeur uit naar een persoonlijk telefonisch gesprek. Klikt het? Dan gaan we samen een stapje verder in het proces.


2. Keuze uit diverse geboortekaarten

Als we samen al jullie wensen hebben besproken, kan ik gaan starten met het ontwerpen. Binnen 2-3 weken ontvang je de eerste digitale ontwerpen. Zit jullie droomkaart er al tussen? Dan is het wachten op de grote dag! Wil je toch nog wat aanpassen? Geen probleem, wij gaan net zo lang door tot de geboortekaart helemaal naar wens is. De door jullie gekozen enveloppen ontvang je samen met de proefdruk thuis. Zo kunnen jullie voor het zwangerschapsverlof de enveloppen al verzendklaar maken.

3. De geboortekaarten kunnen worden gedrukt

Hoera, jullie kersverse spruit(en) is geboren. Ik ontvang graag digitaal de geboortegegevens. Als ik dit verwerkt heb in jullie geboortekaart zal ik de kaart nog eenmalig digitaal sturen ter controle. Zijn jullie akkoord? Dan stuur ik het z.s.m. naar de drukker toe! De geboortekaarten worden tussen de 24-72 uur door PostNL (incl. Track & Trace) bij jullie thuis afgeleverd. 

Geverifieerd door ExactMetrics