Een uniek kaartje op maat

LouisPetit ontwerpt de meest leuke, stoere en vooral unieke geboortekaarten op maat. Voor dit bijzondere moment wil je natuurlijk iets dat helemaal bij jullie past en vooral iets dat niet iedereen heeft. Wellicht hebben jullie zelf al een leuk idee voor de kaart, maar kom je er niet helemaal uit? Geen probleem! LouisPetit luistert graag naar jullie, zodat jullie straks jullie kaart naar wens kunnen versturen. Hieronder vinden jullie een duidelijk overzicht van mijn manier van werken.

vliegendepost

1. persoonlijk gesprek

Niets zo speciaal als de geboorte van je kind. Een eigen en uniek geboortekaartje ontwerpen hoort daar bij. Om het kaartje te ontwerpen dat helemaal voldoet aan jullie wensen, gaat mijn voorkeur uit naar een persoonlijk gesprek. Jullie zijn bij mij van harte welkom, maar uiteraard kan ik ook naar jullie toe komen.

2. Keuze uit diverse ontwerpen

Als we samen al jullie wensen hebben besproken, kan ik gaan beginnen met het ontwerpen. Binnen 2/3 weken ontvang je de e-mail met jullie eerste ontwerpen. Mocht de kaart al helemaal naar wens zijn dan is het wachten op de grote dag! Wil je toch nog wat aanpassen? Geen probleem!

Ik zal zorgen dat je voor je verlof de enveloppen en proefdrukken hebt ontvangen om de post zend klaar te maken. (keuze uit diverse soorten papier)

3. Hoera, jullie baby
is geboren!

Als jullie kersverse spruit is geboren kun je mij de naam/datum/tijd/gewicht en lengte doorgeven (dit kan via WhatsApp/belletje/e-mail). Als ik dit verwerkt heb zal ik jullie nog 1-malig het kaartje digitaal sturen ter controle. Akkoord? Dan stuur ik het z.s.m. naar de drukker toe! De kaartjes ontvang je tussen 24-48 uur.

geboortekaartje newborn

kaartje met foto

Hoe leuk is het om de aankondiging van jullie pasgeboren baby te combineren met een foto in of aan de kaart. Uiteraard is dit mogelijk. Je kunt ervoor kiezen om de foto zelf aan te leveren, maar mocht je dit niet willen dan maak ik met alle liefde een foto voor jullie. Ik zal dan in overleg de eerste dagen bij jullie thuiskomen om de foto te maken. Mocht de eerste week anders verlopen dan gedacht en komt het niet uit, geen probleem! We zullen altijd een optie B hebben klaarliggen