1. persoonlijk gesprek

Niets zo speciaal als de geboorte van je kind. Om het geboortekaartje te ontwerpen dat helemaal voldoet aan jullie wensen, gaat mijn voorkeur uit naar een persoonlijk telefonisch gesprek. Klikt het? Dan gaan we samen een stapje verder in het proces.


2. Keuze uit diverse geboortekaarten

Als we samen al jullie wensen hebben besproken, kan ik gaan starten met het ontwerpen. Binnen 2-3 weken ontvang je de eerste digitale ontwerpen. Zit jullie droomkaart er al tussen? Dan is het wachten op de grote dag! Wil je toch nog wat aanpassen? Geen probleem, wij gaan net zo lang door tot de geboortekaart helemaal naar wens is. De door jullie gekozen enveloppen ontvang je samen met de proefdruk thuis. Zo kunnen jullie voor het zwangerschapsverlof de enveloppen al verzendklaar maken.

3. De geboortekaarten kunnen worden gedrukt

Hoera, jullie kersverse spruit(en) is geboren. Ik ontvang graag digitaal de geboortegegevens van jullie. Als ik dit verwerkt heb in jullie geboortekaart zal ik jullie de kaart nog eenmalig digitaal sturen ter controle. Zijn jullie akkoord? Dan stuur ik het z.s.m. naar de drukker toe! De geboortekaarten worden tussen de 24-72 uur door PostNL (incl. Track & Trace) bij jullie thuis afgeleverd. 

Verified by ExactMetrics