Unieke geboortekaarten - Prachtige patronen, eigentijdse kleuren en voorzien van verschillende druktechnieken.
Laat je inspireren door een greep uit de diverse geboortekaarten die wij al hebben ontworpen.

Geboortekaart met initial letter

Een liggend geboortekaartje in a6-formaat met een initiaal, getekend meisje en versierd met bloemetjes. De trendkleur terracotta hebben we gecombineerd met passende zachte kleuren waardoor de kaart rustig oogt.

Geboortekaart met walvis

Een prachtige geboortekaart met walvis in de onderwaterwereld. We hebben voor het geboortekaartje van Alexander gebruik gemaakt van een aquarel tekenstijl en gedrukt op (spier)wit papier zodat de blauwe kleuren mooi naar voren komen.

Geboortekaart met foliedruk

Foliedruk is een speciaal druk- en/of afwerkproces en geeft een chique uitstraling aan een geboortekaart. Een veel gekozen optie bij geboortekaarten op dit moment. De geboortekaart van Linde heeft een rustige ondergrond kleur waardoor de naam, datum en tekening in het goud prachtig tot hun recht komen.

Geboortekaart op kalkpapier

Kalkpapier is een semi-transparant papiersoort. Los in de hand is het melkwit, maar als je het ergens op legt (zoals hieronder op een andere kaart) wordt het doorschijnend. Voor Fedde hebben we gekozen voor een ondergrond met vrolijke blauwe stipjes. De tekst op het kalkpapier hebben we met goudfolie laten drukken.

Geboortekaart met label

Een strakke geboortekaart in een oud roze kleur met een uniek formaat. De binnenkant van de kaart is iets breder waardoor je aan de zijkant een speels effect creëert. Net als bij de kaart van haar grote broer hebben we er een extra element aan toegevoegd in de vorm van een label.

Geboortekaart met patroon

Schattig maar strak geboortekaartje met op de voorkant een ooievaar patroon. Deze abstract getekende vogels vliegen richting de naam die gecentreerd in het midden staat. We hebben de geboortekaart van Abel gedrukt om een iets crème kleurig en stevig papiersoort.

Geverifieerd door ExactMetrics